doubleclick

Genel Yetenek Tüm Konular

%34
415,00 TL
630,00 TL
Adet
Aynı gün kargo
"Banka Sınavlarına Hazırlık - Genel Yetenek Tüm Konular ” kitabı, bankacılık sınavlarına hazırlananların ihtiyaç duyabilecekleri geniş kapsamlı bilgi ihtiyacı göz önünde bulundurularak, titiz bir çalışma sonucu hazırlanmıştır.
Ülkemizde hızla büyüyen bankacılık sektöründe faaliyette bulunan bankalar, nitelikli eleman ihtiyacını düzenlediği sınavlarla sağlamaktadır. Banka sınavlarına hazırlananlar için bu kitap, başarılı olmak isteyen adayların en büyük yardımcısı olacaktır. 

Kitap, bankacılık sınavlarında sorulan sorular analiz edilerek dokuz ana bölümden oluşmuştur:
Genel Yetenek - Genel Kültür
- Türkçe
- Matematik
- Şekil Yeteneği
- Sözel Mantık
- Sayısal Mantık
Kitapta, ayrıntılı konu anlatımı, geçmiş yıllarda banka sınavlarında çıkan soruların ayrıntılı çözümleri ile yeni soru tiplerine yer verilmiştir. Kitapta yer alan sorular hem çözümlü hem de deneme testleri olarak hazırlanmıştır.

ISBN 9789759138868
Yazarlar: Şener BABUŞCU - Çağdaş BAŞDOĞAN
Editörler: Prof. Dr. Şenol BABUŞCU - Prof. Dr. Adalet HAZAR
Baskı Yılı: 2024
Sayfa Sayısı: 420
Ebat: 19x27
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Genel Yetenek Tüm Konular Banka sınavlarına Hazırlık Kitapları, Spf lisanslama, spk lisanslama sınavların hazırlık kitapları, banka sınavı soru bankası kitapları konusunun uzmanları tarafından hazırlanmış birbirinden kaliteli kitaplar. 9789759138868 Genel Yetenek Tüm Konular

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.