doubleclick

Temel Banka Muhasebesi

%34
195,00 TL
295,00 TL
Stok Kodu
9786059048507
Adet
Aynı gün kargo
Bu kitap uzun bankacılık hayatında edindiğimiz deneyimler ile akademik hayatımızdan sağladığımız bilgilerin birleştirilmesi ile oluşturulmuştur. Uygulamanın teoriyle birleştirilmesinden duyulan sevinci biz bu kitapta yaşadık. Bugüne kadar basılan "Banka Muhasebesi” konusundaki kitapların birkaç istisnası dışında tamamı konu anlatımına aktif hesaplarla başlayarak, sonrasında pasif hesaplar, gelir tablosu ve nazım hesapları aktarmaktadır. Bunun temelinin Tek Düzen Hesap Planı’ndaki hesap sıralamasına uymak ya da genel uygulamayı devam ettirmek eğiliminden kaynaklandığını düşünmekteyiz. Biz yazarlar olarak bankacılık faaliyetinin gerçekleştirilebilmesi için önce kaynağın temin edilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Böylece, elde edilen kaynağın ekonomiye en fazla katkı sağlayacak alanlarda değerlendirilmesine ilişkin aracılık fonksiyonunun gerçekleştirilmesi mümkün olacaktır. Bu çerçevede, kitapta genel muhasebe konularında hatırlatma yapıldıktan sonra banka muhasebesi konusunda önce kaynaklarla ilgili muhasebe kayıtlarına sonra ise kullanımlar ve diğer bankacılık işlemleri ile ilgili uygulamalara yer verilmiştir. Bu çalışmada bize mesleki bilgileri ile katkı sağlayan Nurel Örskıran’a, Mustafa Volkan Güran’a ve Müge Tokatlı’ya teşekkür ederiz. 

ISBN: 9786059048507 
Yazarlar: Doç. Dr. Adalet HAZAR - Doç. Dr. Şenol BABUŞCU 
Baskı Yılı: 2018
Sayfa Sayısı: 387
Ebat: 16x24
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Temel Banka Muhasebesi Banka sınavlarına Hazırlık Kitapları, Spf lisanslama, spk lisanslama sınavların hazırlık kitapları, banka sınavı soru bankası kitapları konusunun uzmanları tarafından hazırlanmış birbirinden kaliteli kitaplar. 9786059048507 Temel Banka Muhasebesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.