doubleclick

Bankacılığa Giriş

%34
195,00 TL
295,00 TL
Stok Kodu
9786057846976
Piyasa Fiyatı
150
Bankacılık sektörü, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin tamamında aracılık faaliyetini yürüten en önemli finansal kurumlardır.
Ülkemizde de finans piyasasında her ne kadar banka dışı diğer finansal kurumlar faaliyette bulunsalar da, bankalar en önemli aktör konumundadır. Bunu sağlayan unsurların başında; bankacılık sektörünün dinamizmi, kendini yenileme ve gelişmelere kısa sürede uyum sağlama konusundaki hızı ve başarısı gelmektedir. Bu kapsamda, bankacılık sektörünün kısa ve orta vadede finansal sistemin belirleyicisi olma özelliğini açık ara koruyacağı bir gerçektir.
Bu noktadan hareketle, özellikle son yıllarda üniversitelerin büyük çoğunluğunda lisans düzeyinde bankacılık bölümleri açılmış ve ayrı bir disiplin olarak ele alınmaya başlanılmıştır. Giderek yaygınlaşan ve önemli düzeyde talep gören bu gelişme, özellikle bankacılık alanındaki akademik çalışma ve kitaplara olan ihtiyacı da artırmıştır.
Bu çerçevede hazırlanan kitabımız, okuyucularına bankacılığın temel yapısını ve gelişimini özetlemeyi hedeflemektedir. Kitabın içeriği incelendiğinde görüleceği üzere, bu çalışmanın hem başvuru kaynağı olma özelliğini bünyesinde taşıdığı hem de üniversitelerin lisans bölümlerinde yeni ders alacak öğrenciler için temel kaynak olacağı düşünülmektedir.
Çalışmanın ilgilenen herkese yararlı olması dileğiyle...

ISBN:9786059048976

Yazarlar: Prof. Dr. Adalet HAZAR - Doç. Dr. Şenol BABUŞCU

Baskı: 2019 

Sayfa Sayısı: 232

Ebat: 16x23,5

Yayınevi: NOBEL Akademik Yayıncılık

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bankacılığa Giriş Banka sınavlarına Hazırlık Kitapları, Spf lisanslama, spk lisanslama sınavların hazırlık kitapları, banka sınavı soru bankası kitapları konusunun uzmanları tarafından hazırlanmış birbirinden kaliteli kitaplar. 9786057846976 Bankacılığa Giriş

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.